x close

Bogdan Chirieac: "Ar trebui să se pună punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vină, e un partid responsabil"

de Bogdan Chirieac    |    05 Feb 2020   •   20:58
Bogdan Chirieac: "Ar trebui să se pună punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vină, e un partid responsabil" 1092 Sursă foto: Captură Antena 3

Bogdan Chirieac a declarat că, în opinia sa, cariera politică a lui Ludovic Orban ar trebui să fie încheiată pentru că adoptarea a 25 de ordonanțe de urgență și a 31 de hotărâri de guvern într-o noapte este o măsură anti-democratică.

"Dacă PNL va primi mandatul de premier, va fi același lucru, perfect constituțional, lucru care s-a mai întâmplat premierului desemnat Klaus Iohannis în 2009, când tot o majoritate parlamentară formată atunci din PSD, PNL, UDMR, i l-a propus președintelui Traian Băsescu, pe final de mandat. Mai era o lună până la alegeri, atunci când a căzut Guvernul Boc. Băsescu a refuzat și l-a numit pe Liviu Negoiță, primarul de atunci al Sectorului 3. Știți foarte bine că nici nu a mai ajuns în Parlament pentru a fi votat. 

Se spune că PNL nu are majoritate în Parlament. Dacă nu are, nu trebuia să dea Guvernul. În general, democrațiile sunt conduse de guverne care au majorități în Parlament. 

Ar trebui să se pună punct carierei politice a domnului Ludovic Orban. PNL nu are nicio vină, e un partid responsabil, căruia România îi datorează enorm. În momentul în care un prim-ministru împinge 25 de ordonanțe de urgență într-o noapte și 31 de hotărâri de guvern, în totalul dispreț al democrației, acel om nu trebuie să mai stea în politica unei țări europene. Eu sunt foarte curios ce va hotârî președintele Iohannis mâine", a spus Chirieac la Antena 3. 

Bogdan Chirieac: "Ar trebui să se pună punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vină, e un partid responsabil"

Citeşte mai multe despre:

Bogdan Chirieac Ludovic Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati