Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac: Cariera politică a domnului Orban s-a încheiat noaptea trecută

Bogdan Chirieac: Cariera politică a domnului Orban s-a încheiat noaptea trecută

Cariera politică a domnului Orban s-a încheiat azi noapte, este de părere analistul Bogdan Chirieac, făcând astfel referire la cele 25 de ordonanțe de urgență emise de Guvernul PNL, marți noapte. 

Bogdan Chirieac: Cariera politică a domnului Orban s-a încheiat noaptea trecută
de Bogdan Chirieac    |    05 Feb 2020   •   13:12

Bogdan Chirieac, analist: La lovitura de Palat pe care au încercat-o azi noapte, 25 de ordonanțe de urgență într-o noapte, n-are legătură cu nimic. Să facem un pas înapoi și să privim imaginea de ansamblu în liniște. Un Guvern condus de domnul Orban, un singur personaj, în mod evident depasit de funcția pe care o are, a comis ceea ce a comis azi noapte.

Toată această forțare a democrației a domnului Orban va avea consecințe. Cumva, românii trebuie să aibă garanția, ăn numele stabilității democratice, că după ce se termină alegerile anticipate, domnul Orban va reveni la slujba sa de bază, unde are jumătate de normă la firma de constructii.

Astăzi, când vorbim, nu îl văd nici pe Marcel Ciolacu, poate aflat sub influența mai puțin fastă a secreterarului său general Paul Stănescu, să facă ceva pentru a îndrepta aceste ordonanțe de urgență. Nu! Să ne asumăm, ca popor, votul pe care l-am dat anul trecut și la europarlamentare și la prezidențiale. Dar pe actualii lideri ai PSD nu îi văd în stare să repare monstruozitățile de azi noapte. Despre asta vorbim. Poate că or fi și una, două, trei lucruri bune acolo. Dar, per total, avem niște monstruozități acolo.

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Ludovic Orban
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close