Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac: "Conform legii, Guvernul interimar PNL poate să rămână în funcție până la alegerile la termen din noiembrie"

Bogdan Chirieac: "Conform legii, Guvernul interimar PNL poate să rămână în funcție până la alegerile la termen din noiembrie"

Bogdan Chirieac a explicat de ce are PNL cel mai mare interes pentru declanșarea alegerilor anticipate și cum și de ce s-a hotărât și PSD să susțină această variantă.

Bogdan Chirieac: "Conform legii, Guvernul interimar PNL poate să rămână în funcție până la alegerile la termen din noiembrie"
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
de Bogdan Chirieac    |    19 Feb 2020   •   20:45

"Conform legii, Guvernul acesta interimar poate să rămână în funcție până la alegerile la termen din noiembrie. Deci ceva s-ar putea să se fi schimbat. Dacă până în prezent cu toții am avut garanția că cele două mari partide s-au hotărât să facă alegeri anticipate, în speranța că USR va fi prins la mijloc între cele două pietre mari, acum s-a întâmplat ceva. Evident, PNL are cel mai mare interes pentru anticipate fiindcă după 1 septembrie va fi dezastru pentru PNL. 

PSD s-a gândit, s-a răzgândit și a zis că e în regulă cu anticipatele fiindcă se bazează pe rețeaua sa de primari. Categoric. Asta e o chestiune a PSD. Noi, publicul, ne gândeam că sunt bune anticipatele fiindcă se oprește haosul și dacă PSD va lua mai multe voturi decât PNL, probabil că Iohannis va desemna PNL și cu 20% să formeze el Guvernul. Deci vom avea un an-un an și ceva un guvern PNL", a spus Chirieac într-o intervenție la Antena 3. 

Bogdan Chirieac: "Coform legii, Guvernul interimar PNL poate să rămână în funcție până la alegerile la termen din noiembrie"

 

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close