Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac critică relansarea economică a PNL: E un program deghizat, cu mască!

Bogdan Chirieac critică relansarea economică a PNL: E un program deghizat, cu mască!

Analistul politic Bogdan Chirieac a susținut că relansarea economică prezentată de PNL este un program de guvernare deghizat cu mască. Anunțul l-a făcut în exclusivitate, la Antena 3.

Bogdan Chirieac critică relansarea economică a PNL: E un program deghizat, cu mască!
Sursa foto: Antena 3
de Bogdan Chirieac    |    03 Iul 2020   •   22:00

"Eu cred că este un program de guvernare deghizat în program de relansare. Cu mască. PNL are are un trecut prestigios, dar toate măsurile astea sunt măsuri de stânga. Eu mă aşteptam ca PNL să vină să spună că sprijină capitaliştii români, ce a mai rămas, ce a mai lăsat domnul Ciuvică, după DNA, ca să zic așa. Trebuie să recreezi o mare clasă de antreprenori români. Pe ăia mari i-a luat, pe ăia mijlocii i-a falimentat şi au mai rămas ăştia mici.

Spui că dai 500 de euro pentru material informatic - telemunca. Păi, un laptop performant costă mai mult. Îi dai ca să ce? Eventual îi dai companiei respective pentru a luat strict pentru angajaţi, pentru a organiza munca. Angajatul ăla trebuie să muncească pentru o companie, compania respectivă să producă profit, din profit statul să îşi ia impozite şi taxe şi, în felul ăsta, să își recupereze banii investiţi ca să dea, eventual, pachetele de igienă personală pentru pensionari", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac PNL
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close