Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criză în PNL. Alegerile anticipate au eșuat!

Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criză în PNL. Alegerile anticipate au eșuat!

Bogdan Chireac a făcut precizări, în direct, la Antena 3, despre situația politică actuală și despre depunerea mandatului lui Ludovic Orban de la cârma Guvernului.

Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criză în PNL. Alegerile anticipate au eșuat!
de Bogdan Chirieac    |    25 Feb 2020   •   20:22

”Este o criză în PNL. După cum știm, Ludovic Orban și discursurile sale din ultima perioadă au deranjat nu doar PSD-ul, ci și mulți lideri importanți din PNL. Ca prim-ministru, nu poți provoca o criză de această manieră. Este înțelept faptul că președintele Iohannis i-a cerut să se retragă. Este un singur lucru care trebuie rezolvat și anume un angajament că un nou Guvern, care ar putea să fie cu îndepliniri depline, nu va da OUG privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Alegerile anticipate au eșuat. În acest moment, Guvernul Orban nu se mai poate insera în procesul electoral. Este un lucru foarte important! Trebuie să știe publicul! Un guvern cu puteri depline, necesar pentru România, poate exista doar dacă nu se dă OUG pentru alegerile locale în 2 tururi de scrutin.” a spus Bogdan Chireac.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cadavrul lui Cristian, românul dispărut în apele unui râu din Italia, a fost găsit
x close