x close

Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criză în PNL. Alegerile anticipate au eșuat!

de Bogdan Chirieac    |    25 Feb 2020   •   20:22
Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criză în PNL. Alegerile anticipate au eșuat! 1092 Sursă foto: Captură Antena 3

Bogdan Chireac a făcut precizări, în direct, la Antena 3, despre situația politică actuală și despre depunerea mandatului lui Ludovic Orban de la cârma Guvernului.

”Este o criză în PNL. După cum știm, Ludovic Orban și discursurile sale din ultima perioadă au deranjat nu doar PSD-ul, ci și mulți lideri importanți din PNL. Ca prim-ministru, nu poți provoca o criză de această manieră. Este înțelept faptul că președintele Iohannis i-a cerut să se retragă. Este un singur lucru care trebuie rezolvat și anume un angajament că un nou Guvern, care ar putea să fie cu îndepliniri depline, nu va da OUG privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Alegerile anticipate au eșuat. În acest moment, Guvernul Orban nu se mai poate insera în procesul electoral. Este un lucru foarte important! Trebuie să știe publicul! Un guvern cu puteri depline, necesar pentru România, poate exista doar dacă nu se dă OUG pentru alegerile locale în 2 tururi de scrutin.” a spus Bogdan Chireac.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati