x close

Bogdan Chirieac: Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securității naționale a României

de Bogdan Chirieac    |    13 Feb 2020   •   11:20
Bogdan Chirieac: Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securității naționale a României Sursă foto: Captură Antena 3

Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securității naționale a României, este de părere analistul Bogdan Chirieac, după cele mai recente declarații ale premierului în scandalul ordonanțelor de urgență.

Bogdan Chirieac, analist: Faptul că un om politic responsabil s-ar fi putut măcar gândi să dea 25 de OUG într-o noapte, insuficient aprofundate, fără studii de impact, fără avizele necesare. Tipul acesta de anunțuri aberate, la modul ”social-democratii fac rău României”. Oameni buni, socialiștii există în toate statele occidentale avansate.

Poate că Marcel Ciolacu, poate că Gabriela Firea, poate că nu știu cine ar putea face rău României, în opinia lui Ludovic Orban. Dar nu social-democrații. Această declarație e cu iz fascist. Când primul ministru face o asemenea declarație în ședința de guvern, nu la o întâlnire populară la Vaslui, în fața propriului electorat, lucrurile capătă o cu totul altă conotație.

PNL-ul dorește, în mare parte, să scape cât mai repede de domnul Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban Bogdan Chirieac
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati