Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac: PNL se scufundă!

Bogdan Chirieac: PNL se scufundă!

Bogdan Chirieac a vorbit despre prelungirea stării de alertă. Analistul politic susține că PNL este pe punctul de a se scufunda.

Bogdan Chirieac: PNL se scufundă!
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
de Bogdan Chirieac    |    10 Iun 2020   •   13:47

"Eu cred că preşedintele a declarat starea de alertă şi din motive politice, pentru a salva Guvernul Orban, în acest moment. Ce va fi în septembrie vom vedea. Dar, până atunci, pentru preşedinte este important ca domnul Orban să rămână prim-ministru şi împuternicit să dea ordonanțe de urgență. Foarte important acest lucru pentru că situaţia economică o poate vira brusc, în acest moment. Ce face acum premierul Orban? Îi trimite pe specialişti la discuţie cu Marcel Ciolacu fiindcă el este cel mai important în acest moment, având partidul cel mai mare şi cu cel mai mare număr de deputaţi şi senatori în Parlamentul României", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.


PNL se scufundă. Sondajele nu contează

"Domnul preşedinte Marcel Ciolacu a spus că, în perioada stării de alertă, nu va introduce moţiunea de cenzură. Atunci, se mai ridică un aspect: ce se va întâmpla? Fiindcă, acum, PSD, PRO România, ALDE, USR sunt mulţumiţi că PNL se scufundă, indiferent de cum îşi dau ei sondajele.

Realitatea este că PNL se scufundă. Ce se întâmplă, dacă numărul de infectări şi numărul de decese încep să crească? Dacă se ridică starea de alertă, cine va deconta, în ochii publicului, acest aspect? Nu înţeleg de ce PSD, PRO România, ALDE, dincolo de discursul politic, ar avea un interes să dărâme Guvernul Orban, acum şi nu în septembrie, când, cel mai probabil, va eşua în a-şi aplica propria lege şi propriul buget de majorare a punctului de pensie cu 40%", a mai spus Bogdan Chirieac. 

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac PNL
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close