Antena 3 CNN Opinii Bugetul anului 2020 va arăta exact cum vrea Ludovic Orban. E o fantasmagorie!

Bugetul anului 2020 va arăta exact cum vrea Ludovic Orban. E o fantasmagorie!

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că bugetul pe anul 2020 va arăta exact așa cum își dorește premierul Orban, subliniind că acest buget este de fapt o ”fantasmagorie”.

Bugetul anului 2020 va arăta exact cum vrea Ludovic Orban. E o fantasmagorie!
de Bogdan Chirieac    |    23 Dec 2019   •   12:36

Bogdan Chirieac consideră că „cetățeanul mediu va fi zdrobit” din cauza faptului că prețul la gaze se va tripla, însă „multinaționalele vor răsufla ușurate”.

„Bugetul va arăta exact cum vrea Ludovic Orban. Multinaționalele vor răsufla ușurate. Doamne, ajută! Fiindcă plus valoare în această țară produc și multinaționalele. Cetățeanul standard - mediu va fi zdrobit pentru că se triplează prețul la gaze. În ordonanța 114, prețul la energie era plafonat. Între timp, s-au rezolvat lucrurile. În rest, tot ce crede domnia sa că trebuie făcut, se va face! Faptul că nu se  mai poate cumula pensia și salariul de la stat este o chestiune bună dacă se introduce acolo că sunt exceptați profesorii și medicii”, a declarat analistul politic.

„Mai au lucruri bune în buget, menite să așeze lucrurile, dar subiectul fierbinte pentru 5,2 milioane de pensionari și anume pensiile speciale, nu va fi atins de domnul Orban! Bugetul așa cum am întețes că este, e o fantasmagorie. Am înțeles că la încasări au hotărât să încaseze mai mult chiar decât a avut PSD și nici PSD nu a reușit să facă toate încasările. Problema este că încasările nu ești obligat să le faci, însă cheltuielile da!” a precizat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Bogdan Chirieac: Bugetul anului 2020 va arăta exact cum vrea Ludovic Orban. E o fantasmagorie!

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac buget 2020
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close