Antena 3 CNN Opinii Ciutacu, despre hackerul care i-a spart conturile de Internet: Era viteaz. Vroia să mă compromită

Ciutacu, despre hackerul care i-a spart conturile de Internet: Era viteaz. Vroia să mă compromită

 Ciutacu, despre hackerul care i-a spart conturile de Internet: Era viteaz. Vroia să mă compromită
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Sep 2011   •   12:08

Invitat la ediţia de dimineaţă a Ştirilor Antenei 3, jurnalistul Victor Ciutacu vorbeşte despre hackerul care i-a spart conturile de Internet şi care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

"Era foarte viteaz şi-mi explica pe un ton sfidător că mă va compromite, că va afla nevastă-mea ce aventuri am eu. I-am zis că se joacă cu focul şi cu viitorul lui şi că sfatul meu prietenesc, cât nu mă lasă nervii, este să se abţină şi să renunţe, pentru că dacă îmi înapoiază parolele şi tot, sunt dispus să trec peste micul incident. Ei nu, omul a simţit nevoia să devină extrem de popular şi extrem de obraznic, extrem de arogant", a precizat Ciutacu.

Jurnalistul a adăugat că indivizii cu astfel de îndeletniciri ar trebui să se gândească de două ori înainte să recurgă la astfel de gesturi, pentru că nu fac altceva decât să îşi distrugă propria viaţă.

"Să se mai gândească isteţii ăştia că poate mai bine îşi pun energia şi talentul creator în slujba obţinerii de bani cinstiţi şi se pot face bani din IT, decât să faci nenorociri de astea şi să te duci la puşcărie sau să stai la poarta puşcăriei", a afirmat Ciutacu.

 




×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close