Antena 3 CNN Opinii Klaus Iohannis are ocazia să marcheze istoria României

Klaus Iohannis are ocazia să marcheze istoria României

Îmi doresc foarte mult ca al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis să nu se asemene sub nicio formă cu primul mandat. În 2014, când l-am votat, îmi doream să fie succesorul lui Carol I.

Klaus Iohannis are ocazia să marcheze istoria României
de Bogdan Chirieac    |    21 Dec 2019   •   14:48

Așa îmi doream eu atunci. Iohannis e neamț, Carol I era tot neamț. Credeam că Iohannis va aduna România, ne va face precum Germania.  Acum, are ocazia, pentru că are încrederea poporului român, a fost votat cu 67%, să marcheze de o manieră substanțială istoria României, precum au făcut-o regii și familia regală, care au condus această țară până la lovitura de stat a comuniștilor împreună cu sovieticii. Prin urmare, Klaus Iohannis are toate caracteristicile, toate! Are inclusiv porți deschis din Germania și până la Administrația Trump chiar dacă Germania și SUA nu se înțeleg. Ei bine, Klaus Iohannis este bine venit în ambele țări

"Ideea este să aduni, să integrezi această țară!"

Ideea este să aduni, să integrezi această țară! PSD-iștii, PMP-iștii, ALDE și liberalii au același președinte, pe Klaus Iohannis. În momentul când lași lucrurile, precum în primul mandat cu războiul româno-român, perioada 2014-2016, cu distrugerea de instituții, oameni și valori fundamentale, orice în afară de luptă împotriva corupției, sigur că ai rezultatul pe care îl ai. Scorul pe care l-a obținut la alegeri îl văd ca o expresie a încrederii și a speranței din toată clasa politică pentru Klaus Iohannis. Acesta este adevărul chiar dacă nu l-am susținut! Cu toții trebuie să recunoaștem că poporul alege bine!

Klaus Iohannis are ocazia să marcheze istoria României

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close