Antena 3 CNN Opinii Noaptea ca hoţii, la legea pensiilor

Noaptea ca hoţii, la legea pensiilor

Tactica Guvernului Orban de a face rapid pașii posibili pentru a fi demis prin moțiune de cenzură este desprins din procedeul românesc patentat de cei care-și dau cu tesla în părțile moi.

Noaptea ca hoţii, la legea pensiilor
de Dan Constantin    |    12 Dec 2019   •   13:29

Cu zâmbetul omului mulțumit că mai încasează o lovitură, premierul și echipa lui din Palatul Victoriei continuă jocul politic pas cu pas, impus de la Cotroceni, livrând gafă după gafă. Credeam că ministrul de la Dezvoltare, care se înscria în cursa pentru „Premiul BULĂ”, nu va avea concurent. M-am înșelat! Ceilalți miniștri oferă „recitaluri”; dorind și ei să fie prim-soliști, lasă grinda moldoveanului în adormire.

Deja, în timp record, Vasilică Cîțu a pus prima bomboană pe coliva executivului, primind un vot de cenzură în Senat. Președintele Iohannis a sărit să-l apere pe finanțistul numit de opoziție „Gaură”, apreciind în termeni academici că moțiunea de cenzură „a fost o golăneală”. Raluca Turcan s-a înscris și ea în competiție, cu un șirag de „perle” când a anunțat cifre catastrofice la bugetul de pensii, confundând leii cu euroii. Desigur, Șică Orban, cavaler, nu o putea lăsa pe „Domnița Ralu” singură pe scena penibililor și a lansat o expresie-sinteză a politicii sociale din România: mocangeala! Fiind la o întâlnire cu oamenii de afaceri, investitori străini, asistența nu a priceput termenul intraductibil.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close