Antena 3 CNN Opinii Nu exist un ”pact” între PSD și PNL pentru alegeri anticipate

Nu exist un ”pact” între PSD și PNL pentru alegeri anticipate

Nu cred că este un pact privind alegerile anticipate între PSD și PNL.

Nu exist un ”pact” între PSD și PNL pentru alegeri anticipate
Sursa foto: Foto: gov.ro
de Bogdan Chirieac    |    10 Ian 2020   •   11:26

Sunt convins că domnul preşedinte Iohannis doreşte anticipate. Ori noi am văzut anul trecut că magicianul politicii din România este domnul Iohannis, cel puţin la vedere. A reuşit performanţa unică să candideze la preşedinţie fără contracandidaţi reali. Acum are Guvernul său, tot o magie. Un partid politic cu 20 la sută în Parlament, susţinut de cinci partide. Sunt multe lucruri nemaivăzute în politica din România. Până acum nu am văzut anticipate, dar cum dl Iohannis şi le doreşte, încep să cred cu putere că le putem vedea.

Pentru PSD, cel mai bun agent electoral este Ludovic Orban și ”tripleta de aur”, cu domnul Cîțu și doamna Alexandru. Dânșii fac treaba PSD senzațional, în sensul revenirii PSD.

PSD nu are interes de alegeri anticipate, lasă-i până în toamnă, când la alegerile la termen PSD ar putea obține un rezultat mai bun. 

Nu am încredere în sondajele în care PNL atinsese 148%, PNL pierde din viteză. 

A doua chestiune arzătoare este cea cu majorarea pensiilor. Acum se jură pe roșu că le majorează, dar dacă vrei anticipate și să faci liniște, majorează-le de la 1 mai. Nu cu 40%, dar găsește o soluție.

×
Subiecte în articol: alegeri anticipate Ludovic Orban
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close