Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Băsescu neagă întâlnirile picante de la Cotroceni cu Udrea

100 de minute: Băsescu neagă întâlnirile picante de la Cotroceni cu Udrea

100 de minute: Băsescu neagă întâlnirile picante de la Cotroceni cu Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2015   •   17:32

Dezvăluirile făcute de Adriana Săftoiu în cartea lansată recent au fost discutate în ediţia de luni a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 

 
Fostul preşedinte a negat, într-un text publicat pe Facebook, toate informaţiile prezentate de Adriana Săftoiu, referindu-se la aceasta doar cu titlul de "consilier". 
 
Liberalul Mihăiţă Calimente a explicat, în context, că este uimit de ce erau obligaţi consilierii fostului preşedinte, Traian Băsescu, să semneze. 
 
"Ce mă uimeşte pe mine cel mai tare din cartea doamnei Săftoiu este că Traian Băsescu îi punea pe consilieri să semneze acte de confidenţialitate şi loialitate faţă de preşedinte. Aşa ceva este de neconceput, pentru că asemenea acte se semnează faţă de România, nu faţă de preşedinte, care este trecător. Traian Băsescu s-a confundat cu statul român. Lucru care, din păcate, s-a şi întâmplat în realitate. Foarte mulţi oameni din această ţară, în funcţii importatne, au fost loiali lui Traian Băsescu. Acest lucru se vede şi mai bine astăzi, când toate porcăriile ies la iveală. Eu cred că aceşti oameni ar trebui să plătească că au fost fideli lui Traian Băsescu şi nu statului român."
 
Mai mult, Calimente a explicat că nu i se pare normal să se vorbească despre "poveşti de budoar" la Cotroceni.
 
"Doamna Udrea spune la un moment dat că este vorba de poveşti de budoar. Eu nu cred, pentru că ar fi însemnat ca doamna Udrea să aibă budoar la Cotroceni, ceea ce nu este normal. Dacă doamna Maria Băsescu ar scrie o carte cred că ar fi un fragment drăguţ."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close