Antena 3 CNN Politică 400.000 de euro pentru softul care va fi folosit la alegerile europarlamentare

400.000 de euro pentru softul care va fi folosit la alegerile europarlamentare

400.000 de euro pentru softul care va fi folosit la alegerile europarlamentare
Sursa foto: Vot
27 Mai 2009   •   14:10

Peste 400.000 de euro va costa softul care va fi folosit de către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) la alegerile europarlamentare din acest an. Instituţia a anunţat miercuri că a încheiat contractul de achiziţionare a softului cu Siveco România, valoarea acestuia fiind de 340.000 de euro fără TVA.
"Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a încheiat contractul pentru achiziţionarea serviciilor de programare de software de aplicaţie pentru realizarea sistemului de proceduri şi instrumente software de prelucrare a datelor şi editarea de rapoarte necesare centralizării rezultatelor votării pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European cu operatorul economic S.C. Siveco România S.A", se arată într-un comunicat al AEP.
Potrivit AEP, valoarea totală a contractului reprezintă echivalentul a 340.000 euro, fără TVA, preţ care cuprinde atât valoarea aplicaţiei informatice necesare, cât şi valoarea asistenţei tehnice asigurată 24 din 24 de ore în cele 49 de locaţii din întreaga ţară pe toată desfăşurarea etapei de centralizare a voturilor şi repartizare a mandatelor.
Începând de joi, 28 mai, programele de calculator pot fi puse la dispoziţia partidelor angajate în competiţia electorală, la cererea acestora.
Compania SC Siveco România SA a fost declarată câştigătoare a licitaţiei pentru achiziţionarea soft-ului pentru centralizarea rezultatelor euroalegerilor din 7 iunie. Pentru această licitaţie au depus oferte consorţiul format din SC Siveco România SA şi SC Net Consulting, SC Romsys SRL şi SC Ivu Traffic Technologies AG.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AEP soft alegeri PE
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close