Antena 3 CNN Politică A început scandalul în USR! Unul dintre candidații la șefia partidului s-a retras din cursă

A început scandalul în USR! Unul dintre candidații la șefia partidului s-a retras din cursă

A început scandalul în USR! Unul dintre candidații la șefia partidului s-a retras din cursă
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Seidler
23 Oct 2017   •   19:36

A început scandalul în USR! Unul dintre candidații la șefia partidului s-a retras din cursă, acuzând aplicarea neunitară a regulilor de organizare. Este vorba de  vicepresedintele USR, Cristian Seidler.

„Mă retrag din cursa pentru că regulile referitoare la organizarea Congresului nu au fost aplicate unitar la nivelul întregii țări. E vorba despre sisteme interne de vot diferite ce vor fi fost aplicate, iar eu pledez pentru același sistem de vot peste tot. Mă refer la sistemul de vot pentru desemnarea delegatilor la congres”, a declarat Seidler, potrivit News.ro.

În replică, președintele interimar Levente Elek a spus într-un comunicat că „procesul de desemnare a delegatilor se desfasoara potrivit deciziilor luate de organismele statutare ale USR si regulilor aplicate si la Congresul de la Cluj, unanim acceptate, necontestat si care au dus, la acel moment, la alegerea lui Nicusor Dan ca presedinte USR . Congresul de la Poiana Brasov din acest weekend va desemna un nou presedinte al USR, partidul va intra intr-o noua etapa, de extindere si de constructie”.

Cristian Seidler a anunțat că va rămâne membru USR și vicepreședinte al partidului.

×
Subiecte în articol: USR
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close