Antena 3 Politică Adrian Năstase, atac dur la Klaus Iohannis și PNL: ”Niciun președinte nu și-a permis să încalce cu atâta brutalitate litera și spiritul Constituției

Adrian Năstase, atac dur la Klaus Iohannis și PNL: ”Niciun președinte nu și-a permis să încalce cu atâta brutalitate litera și spiritul Constituției

de Laura Dinu    |    22 Dec 2020   •   16:00
Adrian Năstase, atac dur la Klaus Iohannis și PNL:  ”Niciun președinte nu și-a permis să încalce cu atâta brutalitate litera și spiritul Constituției
Sursa foto: Hepta

Adrian Năstase a publicat un nou articol pe blogul personal, numit ”Farsa consultărilor de la Cotroceni”.

”Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie.

Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcăleste pe nimeni. Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constitutie pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun presedinte, pâna acum, nu și-a permis să încalce, cu atata brutalitate, litera și spiritul Constituției.

Iohannis s-a dovedit, încă o dată, nu doar „partenerul” PNL (cum spunea Rareș Bogdan), ci complicele său. Complice în încălcarea Constitutiei. „Parlamentul său” ii va dovedi cât de greșită a fost evaluarea pe care a făcut-o în declanșarea alegerilor. Iar „guvernul său” le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal

PSD, declarație de război pentru Klaus Iohannis, după refuzul inițial de a participa la consultări

Marcel Ciolacu a declarat, marți, că Partidul Social Democrat ”va intra total în opoziție”, și că nu se va prezenta la consultările de la Cotroceni.

„Am decis ca astăzi, Partidul Social Democrat să nu se prezinte la consultările de la Cotroceni. Gașca pierzătorilor a creat o majoritate de conjunctură, acest nou CDR, care nu are legitimitate în ceea ce privește voturile românilor și opțiunea românilor pentru funcția de prim-ministru.

Așa cum am mai spus, PSD va intra total în opoziție. Vom face o opoziție dură, cum merită românii să fie reprezentați de către Partidul Social Democrat și vedem că actualul CDR nu are nicio soluție nici pentru criza sanitară, nici pentru criza economică.

În continuare, așteptăm Programul de guvernare al noului CDR și bugetul de stat care cu siguranță va fi un buget al austerității”, a fost declarația lui Marcel Ciolacu. 

Întrebat de ce un „boicot” în locul unei noi propuneri oficiale de premier în fața lui Klaus Iohannis, Ciolacu a precizat că „președintele Iohannis a fost purtătorul de cuvânt și vârful de lance al PNL în timpul campaniei electorale. Mai mult, s-a antepronunțat ce coaliție dorește să conducă România: coaliția pierzătorilor și să fie un nou guvern al său. Le urăm succes!”. 

 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close