Antena 3 CNN Politică Adrian Țuțuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunță cine ar putea fi noul președinte al PSD

Adrian Țuțuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunță cine ar putea fi noul președinte al PSD

Adrian Țuțuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunță cine ar putea fi noul președinte al PSD
de S.T.    |    19 Sep 2018   •   12:38

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Adrian Țuțuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunță cine ar putea fi noul președinte al PSD.

Potrivit scrisorii, interimatul în partid trebuie asigurat de către Viorica Dăncilă, preşedinte executiv.

„Este o scrisoare în care am încercat să facem o succintă analiză a PSD și am propus măsuri pe care trebuie să le luăm ca partid. Este foarte important să avem în vedere interesele României și ale partidului și să ne gândim la viitor. Noi suntem mai mulți, nu vom pleca din partid, nici din CEx. Nu cred că lucrurile se închid azi sau mâine. Am făcut un apel public la toți parlamentarii, la toți liderii de filiale județene să ni se alăture în acest demers care nu are la bază niciun fel de interese. Nu cred că este cazul să discutăm de preluarea puterii, soluția pe care noi am propus-o este un interimat la conducerea partidului, care să fie asigurat de președintele executiv, așa cum este prevăzut în statut. Așa am decis noi, că este bine să și-o asume trei lideri”, a declarat Țuțuianu la un post de televiziune.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close