Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu a răbufnit după acceptarea unor foști PSD-iști în PNL: „Suntem scuzabili?”

Adriana Săftoiu a răbufnit după acceptarea unor foști PSD-iști în PNL: „Suntem scuzabili?”

Adriana Săftoiu a răbufnit după acceptarea unor foști PSD-iști în PNL: „Suntem scuzabili?”
Sursa foto: Foto: Adriana Săftoiu/Facebook
05 Dec 2019   •   09:35

Adriana Săftoiu critică decizia conducerii PNL de a deschide ușile pentru PSD-iștii care au susținut guvernul Orban la învestire, amintind de o decizie din august a PNL în care organizațiilor locale li se interzicea cooptarea membrilor de la Partidul Social Democrat.

„Până unde te poți face frate cu dracu` ca să treci puntea? Asta pentru că am văzut postarea lui Liviu Iolu despre deciziile PNL din august că nu primim membri PSD. Si azi îi primim pentru că au votat moțiunea. Sunt scuzabili? Suntem scuzabili? Qui prodest?”, a scris Adriana Săftoiu, deputat PNL, pe Facebook.

Cu toate acestea, Ludovic Orban anunța, la sfârșitul lunii noiembrie, că ​PNL îi va primi în partid pe parlamentarii de la alte formațiuni care au votat pentru moțiunea de cenzură și învestirea Guvernului.

 „În măsura în care parlamentarii care au votat la moțiunea de cenzură și pentru învestirea Guvernului vor dori să facă pasul, îi vom accepta”, a declarat atunci Ludovic Orban.

Până acum, doar foștii deputați PSD Elena Hărătău și Mihăiță Găină au anunțat că vor activa în grupul parlamentar al PNL.

 

×
Subiecte în articol: Adriana Saftoiu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close