Antena 3 Politică Adriana Săftoiu, atac la Raluca Turcan: Ceea ce face e de râs

Adriana Săftoiu, atac la Raluca Turcan: Ceea ce face e de râs

05 Mai 2017   •   22:05
Adriana Săftoiu, atac la Raluca Turcan: Ceea ce face e de râs

Adriana Săftoiu o ataca aproape direct pe șefa PNL, Raluca Turcan, cea care îi reproșase fostei președinte a PNL, Alina Gorghiu, absența la ședința Comisiei Juridice din Senat, acolo unde s-a votat grațierea mai multor fapte de corupție.

"...să te plângi de absența unui membru PNL în ședința comisiei juridice de la Senat si să explici ceva despre un blat cu PSD... e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absența persoanei inseamna blat cu PSD? Mă intreb ce fel de blat s-a făcut când in ultimul BPN (Biroul politic al PNL) ni s-a explicat că pentru anumite numiri in functii, in institutii publice, s-a negociat (oare cu cine?) si ca trebuie sa acceptăm lista, fără să ne mai batem capul cu alte candidaturi. Nu a contat cine ce CV si-a depus. S-a venit cu lista negociată! Si am auzit cuvântul ”democratie” invocat! Vai!", a scris Săftoiu, pe o rețea de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close