Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu: Imaginile cu Băsescu arată reacţia unui om care nu are autocontroul reacţiilor

Adriana Săftoiu: Imaginile cu Băsescu arată reacţia unui om care nu are autocontroul reacţiilor

Adriana Săftoiu: Imaginile cu Băsescu arată reacţia unui om care nu are autocontroul reacţiilor
Sursa foto: adriana saftoiu
27 Noi 2009   •   00:39

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, a declarat la Antena3, că tot comportamentul lui Traian Băsescu i se pare "incalificabil", el comântând astfel imaginile în care şeful statului apare lovind un copil cu dosul palmei peste faţă.
"Mă rog, în general, tot comportamentul domnului Băsescu este deplorabil, pentru un om politic, în condiţiile unor confruntări democratice, pentru un om de stat şi, cu atât mai grav, pentru un şef de stat", a spus Ion Iliescu, rugat să comenteze imaginile în care Traian Băsescu apare lovind un copil.

În acelaşi timp, fostul purtător de cuvânt al Preşedinţiei, Adriana Săftoiu, a declarat, pentru Mediafax, că imaginile din 2004 cu Traian Băsescu sunt "clar violente", arătând un om nervos care nu are "autocontrolul reacţiilor", menţionând că nu a asitat la astfel de scene violenţă în timpul mandatului său.

"Imaginile sunt clar violente şi arată reacţia unui om care e nervos, care nu are autocontroul reacţiilor. Pe timpul mandatului meu nu am asistat la asemenea scene de violenţă", a susţinut Adriana Săftoiu, referindu-se la imaginile în care Traian Băsescu loveşte un copil.
În plus, Săftoiu a spus că "preşedintele Traian Băsescu nu a ascuns niciodată că e o persoană temperamentală", o persoană "foarte reactivă".
"Eu am considerat de multe ori că şi intratul pe telefon în emisiuni certându-se cu jurnaliştii nu era o metodă bună de a comunica şi mă opuneam acestui mod de a transmite sau de a face corecţii", a afirmat Adriana Săftoiu.
Ea a mai spus că nu a fost prezentă la mitingul de la Ploieşti, dar că îşi aminteşte vag că incidentul a fost relatat după aceea.


Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close