Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu (PNL), despre poza cu Orban: Îmi place scuza că toţi suntem oameni. Dar nu suntem egali

Adriana Săftoiu (PNL), despre poza cu Orban: Îmi place scuza că toţi suntem oameni. Dar nu suntem egali

Gestul premierului Ludovic Orban de a-şi plăti din proprie iniţiativă amenda pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise este de apreciat, a spus deputatul liberal Adriana Săftoiu, însă "nu suntem egali" toţi.

Adriana Săftoiu (PNL), despre poza cu Orban: Îmi place scuza că toţi suntem oameni. Dar nu suntem egali
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    30 Mai 2020   •   22:33

"Îmi place scuza că toţi suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deţii o funcţie publică ai niste privilegii pe care `oamenii de rând` nu le au. Deci nu suntem egali. De la mașina care te așteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plăteşti. Omul de rând nu prea are aceste beneficii”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu apreciază însă gestul premierului Orban de a plăti amenda.

"De aceea, când eşti într-o funcţie publică şi ai greşit, nu poţi fi scuzat că şi omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei și eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a mai spus deputatul PNL Adriana Săftoiu pe pagina de socializare.

Ludovic Orban a fost imortalizat alături de mai mulţi miniştri, în biroul său de la Palatul Victoria, fumând şi consumând alcool cu ocazia zilei sale de naştere. 

Premierul a decis sâmbătă să plătească amenzile care însumează 3.000 de lei, pentru faptul că a fumat în spaţii închise şi pentru că nu a purtat mască.

Mesajul Adrianei Săftoiu a fost comentat sâmbătă, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Adriana Saftoiu
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close