Antena 3 CNN Politică Alegeri locale parțiale Botoșani. Oficial: Candidatul PSD a câştigat alegerile locale parţiale din comuna Vlăsineşti

Alegeri locale parțiale Botoșani. Oficial: Candidatul PSD a câştigat alegerile locale parţiale din comuna Vlăsineşti

Alegeri locale parțiale Botoșani. Oficial: Candidatul PSD a câştigat alegerile locale parţiale din comuna Vlăsineşti
Sursa foto: Foto: Facebook/Andrei Bouariu
11 Iun 2017   •   23:50

Alegeri locale parțiale Botoșani. Candidatul Partidului Social Democrat (PSD), Andrei Bouariu, a câştigat alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar organizate, duminică, în comuna Vlăsineşti din judeţul Botoşani.

 Alegeri locale parțiale Botoșani.Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Comunală 76 Vlăsineşti, Daniela Chiteală, a declarat, pentru AGERPRES, că, în urma numărării voturilor din cele trei secţii de votare, Bouariu a obţinut 75,76% din totalul voturilor valabil exprimate. Candidatul PSD a fost votat de 1.144 alegători din totalul celor 1.510 care s-au prezentat la urne.

Alegeri locale parțiale Botoșani. Pe locul al doilea s-a situat candidatul Partidului Naţional Liberal, Ionel Oniciuc, cu 20,13% din voturi.

Alegeri locale parțiale Botoșani. Reprezentantul Partidului Mişcarea Populară, Cornel Velniciuc, a primit doar 2,98% din voturi, iar cel al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, Mihai Cojocariu, a obţinut 1,12% din voturi.

Alegeri locale parțiale Botoșani. Prezenţa la vot la scrutinul de duminică de la Vlăsineşti a fost de 63,46%. La urne s-au prezentat 1.530 din totalul celor 2.411 persoane înscrise pe liste.

Alegeri locale parțiale Botoșani. Alegerile de la Vlăsineşti au loc ca urmare a faptului că fostul primar, Lucian Trufin, a obţinut, în urma alegerilor din luna decembrie a anului trecut, un mandat de senator.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close