Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Alexandru Muraru: "Niciodată PSD nu a fost un partener al mediului privat"

Deputatul PNL Alexandru Muraru: "Niciodată PSD nu a fost un partener al mediului privat"

Deputatul PNL Alexandru Muraru transmite că "liberalii nu pot accepta aberațiile PSD".

Deputatul PNL Alexandru Muraru: "Niciodată PSD nu a fost un partener al mediului privat"
Sursa foto: Alexandru Muraru/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   16:58

"Niciodată PSD nu a fost un partener al mediului privat, nu a avut capacitatea să înțeleagă valoarea adăugată a mediului antreprenorial în orice economie de piață, dar mai ales în democrațiile emergente.

Apropiați prin doctrină și formare de mediul antreprenorial, liberalii nu pot accepta aberațiile PSD.

Un studiu recent arată câteva lucruri esențiale atunci când vorbim de IT în economia românească. Sectorul IT a avut cea mai bună dinamică în ultimii ani zece ani, avansul de 20% în anul 2022 fiind mult peste creșterea PIB.

A evoluat spectaculos, dincolo de crizele politice, pandemice, geopolitice sau energetice. Ponderea în PIB a acestui sector este impresionantă, aproape 170.000 de specialiști români produc și contribuie cu aproape 9%, dublu față de acum un deceniu în urmă.

De peste 20 de ani, această facilitate a reușit să transforme un domeniu periferic și total irelevant atunci, într-o arhitectură de business care a făcut din țara noastră un hub pentru companiile din domeniu. Ei produc anual aproape 70 de miliarde lei. Mai mult, numărul celor din domeniu arată că aceștia au crescut cu aproape 10.000 anual, contribuind esențial la rămânerea acasă a tinerilor absolvenți", este mesajul transmis de deputatul PNL Alexandru Muraru.

×
Subiecte în articol: Alexandru Muraru liberali studiu
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close