Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate faţă de toţi liderii PSD să îi ceară lui Ponta demisia

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate faţă de toţi liderii PSD să îi ceară lui Ponta demisia

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate faţă de toţi liderii PSD să îi ceară lui Ponta demisia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Iun 2015   •   17:12

Liberalii cer la unison cu preşedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, după ce acesta a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA.

Alina Gorghiu susţine că se impune demisia urgentă a premierului, ea fiind de părere că "fiecare zi în care Ponta se ţine de scaunul de la Palatul Victoria înseamnă lipsă de credibilitate şi capital pierdut".

Potrivit liderului PNL, "Victor Ponta e iresponsabil politic".

"Ieri s-a întâmplat un fapt fără precedent în România: un premier în funcţie este pus sub acuzare de DNA pentru fapte asimilate faptelor anticorupţie", a spus Alina Gorghiu.

"Constat că suntem în a doua zi de întârziere de la momentul în care se impunea demisia", a adăugat ea.

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situaţie imposibilă pentru România

"Îi cer acum lui Victor Ponta ca la sfârşitul carierei sale politice să facă un prim pas de bărbat politic(...). Fac un apel la responsabilitate faţă de toţi liderii PSD să îi ceară lui Ponta demisia, să îl facă să plece de la Palatul Victoria", a mai declarat Alina Gorghiu.

"Constat cât de necesară este acea propunere pe care PNL a făcut-o cu câtva timp în urmă, necesitatea organizării de alegeri anticipate în România", a susţinut ea.


"Dacă Victor Ponta ne va sfida în continuare şi va refuza să îşi dea demisia, s-ar putea să fie un moment politic la care România va trebui să repare mult timp de acum încolo", a conchis liderul PNL.

Citeşte şi:

Premierul Victor Ponta, URMĂRIT PENAL în dosarul lui Dan Şova

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close