Antena 3 Politică Alo, nu sunt doamna Udrea! ?Clona vocală? a Elenei Udrea, într-o intervenţie telefonică (VIDEO)

Alo, nu sunt doamna Udrea! ?Clona vocală? a Elenei Udrea, într-o intervenţie telefonică (VIDEO)

08 Noi 2009   •   22:52
Alo, nu sunt doamna Udrea! ?Clona vocală? a Elenei Udrea, într-o intervenţie telefonică (VIDEO)

Situaţia politică din această perioadă a fost comentată pe larg, în cadrul unei emisiuni, de o femeie a cărei voce semăna izbitor de mult cu cea a Elenei Udrea. Asemănarea de timbru vocal a fost comentată de invitaţii emisiunii Sinteza Zilei, Valentin Stan, Mircea Badea, Sorin Roşca Stănescu şi Victor Ciutacu.

Întrebată dacă este Elena Udrea, femeia a spus, fără ezitare, că nu este. ?Nu domnule, semăn cu doamna Udrea la relefon?!?

?Rezervele de tupeu ale acestei fiinţe sunt absolut incredibile. Este o demonstraţie a faptului că pentru a avea succes financiar trebuie să ai în primul rând tupeu. Momentul este de un comic dement, fabulos. Dar mă simt şi insultat pentru că doamna Udrea ne consideră pe toţi nişte proşti?, a declarat Mircea Badea.

Ascultaţi înregistrarea convorbirii cu femeia misterioasă a cărei voce seamănă cu cea a Elenei Udrea:"Am impresia că asistăm la invazia clonelor vocale", a spus Sorin Roşca Stănescu.

În a doua parte a emisiunii, invitaţii emisiunii Sinteza Zilei au făcut o demonstraţie de cum se poate interveni pe post pentru numele tău sub o altă identitate. Sub pretextul unui scandal în direct, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Valentin Stan, dar şi Mihai Gâdea au ieşit, pe rând, din platou. Apoi au intrat în legătură telefonică cu restul invitaţilor şi ?s-au elogiat? în direct, sub protecţia unei alte identităţi.


Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close