Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre Ghişe: A comis "o greşeală de neiertat" când i-a cerut demisia lui Ponta

Antonescu, despre Ghişe: A comis "o greşeală de neiertat" când i-a cerut demisia lui Ponta

Antonescu, despre Ghişe: A comis "o greşeală de neiertat" când i-a cerut demisia lui Ponta
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Iun 2013   •   21:20

Senatorul liberal Ioan Ghişe a comis "o greşeală de neiertat" atunci când i-a solicitat demisia premierului Victor Ponta, a declarat, marţi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, la Antena 3.

 
"Mă încurcă şi mă îndurerează declaraţiile lui Ghişe, pentru că îl cunosc de 21 de ani, îl preţuiesc. Mă îndurerează pentru că noi avem o alianţă, o înţelegere. (...) Senatorul Ghişe a comis o greşeală de neiertat pentru cu om cu expereinţa lui politică şi îmi pare foarte rău pentru că acest lucru s-a întâmplat", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, în ediţia de marţi a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.
 
Şeful liberalilor a acceptat că Ioan Ghişe a avut dreptate atunci când i-a cerut demisia premierului, pentru că "foarte mulţi alegtăori de-ai noştri pot să încerce un sentiment de frustrare", în urma pactului de coabitare încheiat între preşedinte şi premier.
 
"Dar nu are dreptate atuni când, ca membru al unui partid, al unei coalţii încalcă nişte reguli pe care le-am stabilit şi, atunci, mă desolidarizez cu declaraţiile privind demisia pe care le-a spus", a arătat Antonescu.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a spus că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, din cauza faptului că a încheiat un acord de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu
 
"Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste trei zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete", a spus liberalul Ioan Ghişe, într-un interviu la ziare.com.

Ioan Ghişe este al doilea liberal care îl atacă pe premier, după cazul recent al lui Sorin Roşca Stănescusoldat cu cea mai mare criză din USL, după cum a apreciat la acea vreme Victor Ponta.

 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close