Antena 3 CNN Politică Antonescu: În USL e atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii să meargă înainte cu putere

Antonescu: În USL e atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii să meargă înainte cu putere

Antonescu: În USL e atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii să meargă înainte cu putere
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    24 Mai 2013   •   12:37

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, întrebat dacă mai există solidaritate în USL, că există atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii pentru a mearge înainte cu putere.
   
"Este solidaritate cât vreţi dumneavoastră, vă ajunge tuturor solidaritatea din USL. (...) Ne întâlnim în curând şi discutăm despre solidaritate, dar nu plecaţi de aici nesiguri, temători: Există atâta solidaritate cât e necesară USL să meargă înainte cu putere", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Preşedintele PNL a făcut aceste declaraţii după deschiderea Forumului "Levantul, leagănul diplomaţiei culturale. Redescoperind Mediterana".

El nu a vrut să dea detalii despre solidaritatea din USL, arătând că este corect să vorbească despre Forum.
   
"Nu cred că este corect ca la un eveniment care reuneşte atâtea personalităţi ale lumii diplomatice, ale lumii academice, ale lumii universitare, ale lumii politice din atâtea ţări, noi să vorbim despre lucrurile de care vorbim 24 de ore din 24. Vă rog respectuos să respectaţi acest eveniment. Ne întâlnim în fiecare zi cu alte prilejuri şi vorbim de ale noastre", a adăugat Antonescu.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close