Antena 3 CNN Politică Antonescu: Nu mă duc la Cotroceni pentru a deservi PNL. Teoretic, este posibil ca partidul să nu fie la guvernare

Antonescu: Nu mă duc la Cotroceni pentru a deservi PNL. Teoretic, este posibil ca partidul să nu fie la guvernare

Antonescu: Nu mă duc la Cotroceni pentru a deservi PNL. Teoretic, este posibil ca partidul să nu fie la guvernare
Sursa foto: crin antonescu
29 Oct 2009   •   03:46

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale Crin Antonescu a arătat că dacă va câştiga alegerile prezidenţiale nu înseamnă în mod obligatoriu că formaţiunea sa va intra la guvernare. El a subliniat că nu este Traian Băsescu şi nu citeşte Constituţia precum acesta.
El a mai menţionat însă că este mult mai probabil ca PNL să intre în guvern, dar şi că se poate ca actuala coaliţie guvernamentală să continue şi după alegeri.
?Nu mă duc la Cotroceni pentru a deservi Partidul Naţional Liberal. Teoretic, este posibil ca partidul să nu fie la guvernare?, a declarat Antonescu, care a insistat pe latura teoretică a afirmaţiei sale.
Acesta mai arăta că actuala majoritatea parlamentară ar putea continua şi după alegerile prezidenţiale, dacă coaliţia îşi reînnoieşte angajamentul în această formulă, de această dată cu un premier Klaus Iohannis care va conduce un guvern politic.
El preciza că PSD nu are doar baroni şi poate gira cu oameni de calitate. În plus a precizat că miniştrii PNL nu vor mai fi desemnaţi de cei care au făcut jocurile în partid şi că formaţiunea va trimite oameni pe care îi are deja sau îi poate găsi, dar ?nu va da doar miniştri cu nume mari" .
Antonescu a mai subliniat că intenţionează să devină preşedinte doar pentru un singur mandat, ceea ce ar putea înlătura din suspiciunile ce ar plana asupra sa.
Oricum arăta că nu intenţionează să schimbe în mod obligatoriu şefii serviciilor, ?ci atitudinea preşedintelui asupra serviciilor. Atunci va avea autoritatea să ia la întrebări şefii şi atunci ar reieşi dacă anumiţi oameni fac de nevoie această muncă".
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close