Antena 3 CNN Politică Antonescu: Ori plec eu din PNL, ori domnul Chiliman nu mai are ce căuta în partid

Antonescu: Ori plec eu din PNL, ori domnul Chiliman nu mai are ce căuta în partid

Antonescu: Ori plec eu din PNL, ori domnul Chiliman nu mai are ce căuta în partid
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Ian 2013   •   19:39

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi deputatul Octavian Bot mai sunt membri ai PNL doar o săptămână. Excluderea lor a fost aprobată în şedinţa de astăzi a Biroului Permanent Naţional şi ar urma să fie validată lunea viitoare, de Delegaţia Permanentă.


Pe de altă parte, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu e cerut nimeni excluderea lui Andrei Chiliman, dar că acesta va trebui să îşi apere punctele de vedere într-un congres, în urma căruia va pleca ori domnia sa din PNL, ori domnul Chiliman.

"Excluderea domnului Chiliman, aşa cum am declarat şi public, nu a mai fost cerută de nimeni, pentru că domnul Chiliman trebuie să îşi apere punctele de vedere, puncte de vedere din punctul meu de vedere absolut inacceptabile, care lovesc într-un mod cu totul nemeritat imaginea PNL, dar trebuie să şi le apere, dacă are cum şi cu ce, într-un congres. Fie congresul hotărăşte că toată conducerea PNL în frunte cu mine a transformat un partid pro-occidental de 20 de ani într-un partid exsovietic şi evident că plec eu. Fie domnul Chiliman loveşte în mod trădător în acest partid şi atunci nu mai are domnia sa ce căuta", a declarat Antonescu.

×
Subiecte în articol: andrei chiliman Catalin Chereches
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close