Antena 3 CNN Politică Băsescu: Cred că îl deleg pe Ponta pentru ridicarea Premiului Nobel

Băsescu: Cred că îl deleg pe Ponta pentru ridicarea Premiului Nobel

Băsescu: Cred că îl deleg pe Ponta pentru ridicarea Premiului Nobel
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    19 Oct 2012   •   17:05

Traian Băsescu nu a ratat ocazia să trimită săgeţi către premierul Victor Ponta după întrunirea cu liderii Uniunii Europene de la Bruxelles. Preşedintele a declarat că este posibil să îl delege pe premierul Ponta la ceremonia de la Oslo pentru ridicarea de către UE a Premiului Nobel pentru pace, eveniment la care au fost invitaţi şefii de state sau guverne din UE de către preşedintele Consililui European, relatează Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă va merge la Oslo la ridicarea Premiului Nobel pentru pace, primit de UE, eveniment la care au fost invitaţi de către preşedintele Consiliului European şefii de stat şi de guvern din UE, Băsescu a răspuns, râzând: "Vreţi să mă împoponez cu un titlu pe care...? Ce am făcut eu pentru a obţine acest titlu? Cred că îl deleg pe domnul Ponta".
   
Preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, i-a invitat toţi cei 27 de lideri ai statelor europene să se meargă în decembrie la Oslo pentru înmânarea Premiului Nobel pentru Pace, acordat sâptămâna trecută Uniunii Europene.

Joi dimineaţă, preşedintele PE, Martin Schulz, anunţase că va merge împreună cu şeful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi Herman Van Rompuy la Oslo pentru a ridica premiul Nobel pentru Pace decernat UE.



×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close