Antena 3 CNN Politică Băsescu, ironic la adresa lui Predoiu: Este preşedintele care ar asigura o linişte deplină în ţară

Băsescu, ironic la adresa lui Predoiu: Este preşedintele care ar asigura o linişte deplină în ţară

Băsescu, ironic la adresa lui Predoiu: Este preşedintele care ar asigura o linişte deplină în ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Ian 2014   •   14:03
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu este mulţumit de candidatura lui Cătălin Predoiu la alegerile prezidenţiale din partea PDL, el arătând, ironic, că acesta ar fi preşedintele care ar asigura "o linişte deplină în ţară".
 
Întrebat, într-o emisiune TV, dacă nu este "foarte fericit" cu candidatura lui Cătălin Predoiu la alegerile prezidenţiale, şeful statului a răspuns: "Nu, nu sunt, pentru că îl ştiu mai bine. Este preşedintele care ar asigura o linişte deplină în ţară".
 
El a menţionat că încă aşteaptă, la un an de la "despărţirea" de PDL, să apară "marii lideri" ai acestui partid, informează Mediafax.
 
"M-am săturat de povestea că din cauza lui Băsescu nu creşte nimic. Asta era povestea în PDL. Iată, m-am despărţit de un an de PDL şi aştept marii lideri care stăteau ascunşi de Băsescu, băgaţi în sertare, nu le dădeam eu voie să iasă de acolo", a spus Traian Băsescu.
 

×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close