Antena 3 CNN Politică Băsescu şi Ponta au discutat cu nr. 2 din CIA, despre situaţia din regiune

Băsescu şi Ponta au discutat cu nr. 2 din CIA, despre situaţia din regiune

Băsescu şi Ponta au discutat cu nr. 2 din CIA, despre situaţia din regiune
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mai 2014   •   13:56
Update 13.56 - Şi Guvernul a transmis un comunicat în care a precizat că premierul Victor Ponta s-a întâlnit, la rândul său, luni, cu Avril Haines, adjunct al directorului Agenţiei Centrale de Informaţii, prilej cu care "s-au discutat aspecte ale evoluţiilor din regiune şi a fost evidenţiată excelenta colaborare între serviciile de informaţii din România şi SUA". 
 
Întâlnirea lui Ponta cu oficialul CIA a avut loc la Palatul Victoria.
_______________________________
 
Ştirea iniţială 12.48

Preşedintele Traian Băsescu a primit-o, luni, la Palatul Cotroceni, pe Avril D. Haines, adjuncta directorului Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), informează un comunicat de presă emis de Administraţia prezidenţială.

În cadrul întrevederii, au fost discutate situaţia din regiune şi buna colaborare dintre serviciile de securitate ale celor două ţări, mai precizează sursa amintită.
 
Întâlnirea dintre cei doi a avut loc luni la ora 11.00.

Avril Dannica Haines a fost numită adjunct al directorului CIA la 9 august 2013. Între 2010 şi 2013, Haines a lucrat la Casa Albă, unde a fost consilier pe probleme de securitate. Înainte de a se alătura echipei de la Casa Albă, Haines, de profesie avocat, a fost consilier juridic la Departamentul de Stat.
 
În perioada 2007-2008, a fost consilier adjunct în cadrul Comitetului pentru relaţii externe al Senatului SUA. A studiat fizica la Universitatea din Chicago şi dreptul Georgetown University Law Center.

×
Subiecte în articol: CIA
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close