Antena 3 CNN Politică Băsescu: Zgonea e un şmenar. Ar trebui să demisioneze

Băsescu: Zgonea e un şmenar. Ar trebui să demisioneze

Băsescu: Zgonea e un şmenar. Ar trebui să demisioneze
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    11 Dec 2013   •   20:58

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, că şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este un "şmenar" şi ar fi bine să demisioneze, după ce modificările la Codul penal au fost adoptate, marţi, în acest for legislativ.

 
„Valeriu Zgonea a manipulat votarea a două legi, cu o viteză extraordinară, care nu erau pe ordinea de zi, nu aveau avizul CSM. Eu cred că Zgonea ar trebui să demisioneze. (...) Acest om a pus România într-o situaţie îngrozitoare. Voi aplica toate procedurile constituţionale pentru a împiedica aceste modificări”, a declarat şeful statului, miercuri, la B1 TV.
 
Preşedintele susţine că sunt trei mari responsabili pentru situaţia actuală.
 
"Victor Ponta, care a avut o presiune enormă de la baronimea locală să amputeze ANI şi DNA, Crin Antonescu care a avut şi el acelaşi tip de presiune şi un om care s-a comportat ca un, şi să mă scuzaţi penzru acest limbaj, ca un şmenar, şi acesta este preşedintele Zgonea”, a spus Traian Băsescu. 
 
Potrivit lui Traian Băsescu, ceea ce s-a întâmplat în Parlament marţi reprezintă "o pierdere a direcţiei politice".

Declaraţiile preşedintelui au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close