Antena 3 CNN Politică Bătăi electorale. Votul de duminică a agitat spiritele în mai multe zone din ţară

Bătăi electorale. Votul de duminică a agitat spiritele în mai multe zone din ţară

Bătăi electorale. Votul de duminică a agitat spiritele în mai multe zone din ţară
16 Iun 2008   •   09:25

Bătaie electorală într-o secţie de votare din Drobeta Turnu Severin. Aici, supraveghetorii la scrutin şi un reporter al unei televiziuni locale au fost loviţi cu pumnii şi picioarele de simpatizanţii candidatului PD-L, la primăria oraşului. Supăraţi că au fost filmaţi în timp ce încercau să-i convingă pe alegători să-l voteze pe candidatul democrat liberal la primăria din Drobeta Turnu Severin, tinerii s-au năpustit asupra unui ziarist şi a supraveghetorilor acreditaţi în acea secţie de votare. Scandalul a continuat în faţa secţiei de votare. Cu toate că erau de faţă, poliţiştii şi jandarmii au intervenit destul de târziu.

Scandal şi la Bucşani, în Dâmboviţa. Aproximativ 200 de membrii ai PD-L au scandat două ore în faţa primăriei împotriva candidatului PSD la funcţia de primar pe care l-au acuzat că a fraudat alegerile. Oamenii au blocat circulaţia pe drumul judeţan care trece prin comună şi au cerut repetarea scrutinului. Protestatarii au eliberat drumul abia după două ore.

Scandal nocturn şi în comuna clujeană Fizeşu Gherlii, imediat după închiderea urnelor. Pentru că au primit sesizări privind fraudarea alegerilor, poliţiştii au audiat mai multe persoane. Oamenii au recunoscut că au primit bani de la unul dintre candidaţi.

În cele din urmă, oamenii s-au calmat şi au plecat din faţa postului de poliţie.

Antena3


×
Parteneri
Coldea, prima reacție după ce a fost pus sub control judiciar
x close