Antena 3 CNN Politică Berceanu: PSD caută motive să iasă de la guvernare, deturnând atenţia spre fraudarea alegerilor

Berceanu: PSD caută motive să iasă de la guvernare, deturnând atenţia spre fraudarea alegerilor

Berceanu: PSD caută motive să iasă de la guvernare, deturnând atenţia spre fraudarea alegerilor
Sursa foto: Radu Berceanu
28 Sep 2009   •   12:41

PD-L este singurul partid care nu a organizat niciodată niciun fel de alegeri. Prin acuzaţiile de fraudare a alegerilor, PSD încearcă să deturneze atenţia spre altceva, pentru a găsi un motiv de a ieşi de la guvernare, crede ministrul Transporturilor, democrat-liberalul Radu Berceanu.

Berceanu a negat că, astăzi, în coaliţie PDL ar fi imputat PSD sprijinul acordat în comisiile de anchetă împotriva Monicăi Iacob-Ridzi şi a Elenei Udrea, aşa cuma a sugerat liderul social-democrat, Mircea Geoană.

"Îmi pare rău că, a nu ştiu câta oară, ceva se discută în interiorul Coaliţiei, şi altfel dă PSD-ul declaraţii", a spus Radu Berceanu, adăugând că în şedinţa Coaliţiei de astăzi nu a fost nicio discuţie despre comisii.
"Primul ministru a spus că este nemulţumit de ce s-a petrecut şi mai demult, şi mai de curând în activitatea Ministerului de Interne", a explicat Berceanu.
Ministrul PDL a respins şi acuzaţiile PSD cu privire la faudarea alegerilor.
"Nu se poate merge vreodată în această direcţie şi asta pentru că PD-L este singurulpartid care nu a organizat niciodată niciun fel de alegeri" a subliniat Berceanu, care a apreciat că PSD încearcă astfel să deturneze atenţia opiniei publice pentru a găsi un motiv de ieşire de la guvernare care să nu fie receptat în mod negativ.
"Cred că PSD-ul vrea să deturneze toată chestiunea către altceva. Cred că şi-au propus, mai demult, să găsească cândva vreun motiv să iasă de la guvernare. Dacă vor face acest gest este gestul lor şi dumnealor vor suferi consecinţele", a susţinut Berceanu.
Ministrul a reamintit că "PSD are lungi probleme cu Ministerul de Interne pentru că acolo se petrec alte lucruri decât ar trebui să se petreacă şi asta pentru că cei de la PSD nu consideră Ministerul de Interne un minister la care cel care-l conduce ar trebui să se ocupe de siguranţa cetăţeanului, de administraţie, ci îl consideră un fel de minister politic, de putere".
"Domnul prim ministru a mai strâns din dinţi cînd s-au făcut declaraţiile anterioare, ca cea a lui Vanghelie care spunea că are la dispoziţie arhiva de la Doi şi-un sfert, dar probabil că s-au gândit că, dacă tot înghiţim cât înghiţim, pot să facă ce vor. Nu cred că este aşa şi probabil că primul ministru s-a săturat", a conchis Berceanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close