Antena 3 Politică Blaga: Cooptarea lui Iohannis în PNL e o întărire, nu o simplă lovitură de imagine

Blaga: Cooptarea lui Iohannis în PNL e o întărire, nu o simplă lovitură de imagine

21 Feb 2013   •   13:38
Blaga: Cooptarea lui Iohannis în PNL e o întărire, nu o simplă lovitură de imagine
Sursa foto: Foto: Agerpres

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, că intrarea lui Kaus Iohannis în PNL reprezintă "o întărire a PNL, şi nu o simplă lovitură de imagine", dar este şi "un aspect foarte clar al potenţialelor războaie fratricide în interiorul USL", fiecare dintre cele două partide încercând să se întărească, informează Mediafax.

"Este o întărire a PNL, nu este o simplă lovitură de imagine, după cum am văzut. Este vorba de un primar respectat şi de un om de onoare, am lucrat cu dânsul când am deţinut funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor", a precizat Blaga întrebat cum vede intrarea lui Iohannis în PNL.
   
El a adăugat că, în afară de faptul că Iohannis este un om respectat şi bine văzut în ţară şi în afară, există şi un aspect al "potenţialelor războaie fratricide din USL".
   
"Este şi un aspect clar al potenţialelor războaie fratricide în interiorul USL, pentru că încearcă fiecare din cele două partide să se întărească pentru la o adică", a mai spus Blaga.
   
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.
   

   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close