Antena 3 CNN Politică Blaga îl trimite pe Tălmăcean la "Dansez pentru tine". Udrea îl compară cu Obama

Blaga îl trimite pe Tălmăcean la "Dansez pentru tine". Udrea îl compară cu Obama

Blaga îl trimite pe Tălmăcean la "Dansez pentru tine". Udrea îl compară cu Obama
Sursa foto: Foto: rastalmacean.wordpress.com
13 Apr 2011   •   22:46

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga s-a arătat extrem de nemulţumit de atitudinea colegului său de partid, Edmund Tălmăcean, care a dansat în direct la mai multe televiziuni, potrivit Agerpres. Blaga l-a trimis pe aceasta din urmă la concursul „Dansez pentru tine”, pentru a-şi etala talentele.

„Eu sunt convins că toţi cei din sală dezaprobă un astfel de comportament. Dacă are talent, să meargă la „Dansez cu tine” sau alte emisiuni de acest gen. E loc altundeva, dar nu să ne reprezinte politic din acest punct de vedere”, a declarat Vasile Blaga, pentru sursa citată.

Premierul Emil Boc a refuzat să comenteze comportamentul lui Tălmăcean, explicând că are preocupări mai serioase decât să urmărească „showbiz-ul”.

„Am alte treburi mult mai importante decât să urmăresc ce se întâmplă în showbiz”, a spus Boc, întrebat despre dansul lui Tălmăcean.

În acelaşi timp, Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea a comparat manifestaţia artistică a democrat-liberalului cu cea a preşedintelui american Barack Obama.

„Am văzut ceva pe la televizor. Îmi amintesc că într-o seară mi-au fost puse nişte imagini, la o televiziune publică, cu domnul preşedinte Obama dansând şi chiar a fost apreciat ce frumos dansa. Poate nu dansau la fel şi de aici supărarea. O să mă mai gândesc, mai fac o analiză pe subiect pe cele două imagini. Să nu exagereze nici ei, să nu exagerăm nici noi”, a spus Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: dans Blaga Boc Emil Boc Udrea Elena Udrea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close