Antena 3 CNN Politică Blaga: Oprescu a câştigat pentru că i-a convins pe bucureşteni că este independent

Blaga: Oprescu a câştigat pentru că i-a convins pe bucureşteni că este independent

Blaga: Oprescu a câştigat pentru că i-a convins pe bucureşteni că este independent
04 Iul 2008   •   15:59

Vasile Blaga este convins că a pierdut fotoliul de primar al Capitalei pentru că a început prea târziu campania electorală, dar şi pentru că Sorin Oprescu a reuşit să convingă bucureştenii de calitatea sa de independent, faţă de care Blaga şi-a exprimat încă o dată scepticismul.

Invitat prin telefon la News FM în cadrul emisiunii News First cu Alessandra Stoicescu, Vasile Blaga a răspuns întrebărilor referitoare la înfrângerea sa în campania electorală, dar a discutat şi teme privitoare la viitoarele alegeri parlamentare şi la viitorul Partidului Democrat-Liberal. Întrebat despre sumele alocate de PD-L campaniei electorale pentru alegerile locale, Vasile Blaga a precizat că raportul de cheltuieli care a fost înaintat de partid Curţii de Conturi va fi făcut public.

De asemenea Blaga a asigurat încă o dată că membrii PD-L din Consiliul Local al municipiului Bucureşti nu vor face front comun împotriva iniţiativelor primarului Sorin Oprescu ci, din contră, aceştia vor susţine orice iniţiativă benefică pentru bucureşteni.

Pe de altă parte Vasile Blaga consideră că interimatul lui Liviu Negoiţă la conducerea organizaţiei Bucureşti a PD-L este benefic pentru viitorul partidului. El a precizat că Liviu Negoiţă va rămâne la conducerea organizaţiei până după alegerile parlamentare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close