Antena 3 CNN Politică Blaga: Vă mulţumesc pentru încredere. Nu este timp de prea multe vorbe

Blaga: Vă mulţumesc pentru încredere. Nu este timp de prea multe vorbe

Blaga: Vă mulţumesc pentru încredere. Nu este timp de prea multe vorbe
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iun 2012   •   15:24

"Vă mulţumesc pentru încredere. Vă spun drept: nu este timp de prea multe vorbe. Alături de echipa pe care o veţi vota intrăm într-o etapă nouă. Vom adăuga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al anului 2012. Un PDL lider al dreptei româneşti, un PDL catalizator. Un partid care este capabil să anime şi să inspire forţele politice ale dreptei şi energia societăţii civile", le-a spus Blaga democrat-liberalilor reuniţi la Palatul Parlamentului.
   
Blaga a mai spus că "PDL deschide porţile tuturor celor care cred în valorile dreptei, într-o Românie a meritului şi adevărului, într-o Românie europeană".
   
"Trăim într-o perioadă dificilă, o perioadă foarte gravă. Aşa cum aţi observat cu toţii, de două luni încoace de la instalarea guvernului Ponta, democraţia şi legalitatea sunt serios ameninţate de acţiunile Guvernului USL", a adăugat Blaga, care le-a propus delegaţilor adoptarea unei rezoluţii.



Preşedintele ales al Partidului Democrat Liberal, senatorul Vasile Blaga, a afirmat sâmbătă că pentru alegerile legislative nu este suficient ca PDL să facă alianţe, punctând că un astfel de gând, fără muncă, ar fi şi nerealist şi periculos.
   
'Nu este timp de prea multe vorbe. Alături de echipa pe care o veţi vota cu mintea, mai puţin cu sufletul, intrăm într-o nouă etapă a PDL. Vom adăuga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al anului 2012, un PDL lider al dreptei româneşti. Un partid care este capabil să adune şi să inspire forţele politice ale dreptei şi energiile societăţii româneşti. Nu vom obţine nimic fără muncă", a declarat Blaga.

Noul preşedinte al PDL a arătat că nu este suficient ca PDL să facă doar alianţe pentru a scoate în toamnă un rezultat bun: "Gândul că este suficient să facem alianţe pentru a scoate mult în toamnă fără muncă este şi nerealist şi este şi periculos. PDL deschide porţilor tuturor celor care cred în valorile dreptei româneşti, într-o Românie a meritului, a adevărului, într-o Românei europeană', a declarat Blaga, după ce a fost anunţat ca nou ales preşedinte al PDL.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close