Antena 3 CNN Politică Boc: Orice demnitar, inculpat într-o cauză penală, o va lua pe urmele lui ?Costel? Iancu

Boc: Orice demnitar, inculpat într-o cauză penală, o va lua pe urmele lui ?Costel? Iancu

Boc:  Orice demnitar, inculpat într-o cauză penală, o va lua pe urmele lui ?Costel? Iancu
Sursa foto: Emil Boc
25 Feb 2009   •   13:01

Orice demnitar care va fi inculpat într-o cauză penală va avea aceeaşi soartă precum Constantin Iancu, director al Administraţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare, a declarat miercuri premierul Emil Boc. Cu dor cîteva ore în urmă primul ministru solicita demisia lui Iancu din PDL și eliberarea sa din funcția deținută la ministerul Agriculrurii.
"Orice demnitar care va fi inculpat într-o cauză penală va avea aceeaşi soartă ca şi Costel. Va pleca înainte să ajungă acolo", a afirmat Boc.
Premierul a cerut astăzi organizaţiei PD-L Dolj să-l demită pe Constantin Iancu din calitatea de membru al acestui partid. O cerere similară fost adresată şi ministrului Agriculturii, Ilie Sârbu, pentru eliberarea lui Iancu din funcția deținută la conducerea Administraţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare. Iancu și-a depus însă deja demisia din post, în timp ce calitatea sa de membru PDL pare deja hotărâtă, fostul său protector, democrat/liberalul Radu Berceanu anunțând acum câteva zile că va dispune excluderea acestuia din partid.
Nemulțumurile liderilor PDL sunt legate de faptul că Iancu se află în atenția Justiției pentru orchestrarea, împreună cu unii interlopi craioveni, a răpirii unui om de afaceri şi a soţiei acestuia, pentru a-l sili să-i cedeze acţiunile unei companii.
Antena.ro

×
Subiecte în articol: Boc inculpat demitere justitie rapire
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close