Antena 3 CNN Politică Boc: PD-L va depune o moţiune de cenzură dacă alegerile parlamentare vor fi amânate

Boc: PD-L va depune o moţiune de cenzură dacă alegerile parlamentare vor fi amânate

Boc: PD-L va depune o moţiune de cenzură dacă alegerile parlamentare vor fi amânate
17 Iun 2008   •   18:15

Democrat liberalii anunţă că vor depune o moţiune de cenzură în cazul în care alegerile parlamentare vor avea loc în primăvara anului viitor. Anunţul a fost făcut de preşedintele PD-L, Emil Boc, la Radio România Actualităţi şi se referă la o eventuală încercare de amânare a alegerilor din partea PNL şi PSD.

Parlamentarii democrat-liberali vor "taxa", prin moţiune de cenzură, eventuala încercare a PNL şi a PSD de a amâna alegerile generale pentru primăvara anului viitor, a declarat preşedintele PD-L, la Radio România Actualităţi. ''Vom insista ca aceste alegeri să se desfăşoare la termen, pe baza votului uninominal, prin desenarea foarte rapidă a circumscripţiilor, în luna iunie, înainte de sfârşitul sesiunii parlamentare." a declarat acesta.

În replică, reprezentanţii celor două partide, vorbesc despre un gest disperat şi cu tentă propagandistică. “Este o declaraţie caraghioasă, nu s-a pus nici o secundă amânarea alegerilor, declaraţia face parte dintr-o propagandă bine cunoscută” a spus Crin Antonescu, vicepreşedintele PNL. Şi liderii social democraţi sunt de aceeaşi părere. Mai mult, preşedintele PSD, Mircea Geoană consideră declaraţia lui Emil Boc drept un gest disperat. ”Domnul Boc se bagă în seamă, este evident că alegerile parlamentare vor avea loc la termen, cel târziu în noiembrie, domnul Boc încearcă disperat să schimbe atenţia de la înfrângerea suferită la Bucureşti şi înfrângerea în locale.”

Antena 3

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close