Antena 3 CNN Politică Boc: "PDL nu a greşit niciodată. Nu noi am plecat de la guvernare "

Boc: "PDL nu a greşit niciodată. Nu noi am plecat de la guvernare "

Boc: "PDL nu a greşit niciodată. Nu noi am plecat de la guvernare "
Sursa foto: Emil Boc
03 Noi 2009   •   18:04

PDL nu a procedat greşit niciodată. Acest partid a avut grijă ca acest guvern să fie stabil şi nu a ieşit de la guvernare, a declarat marţi, premierul în exerciţiu, Emil Boc. Primul-ministru i-a acuzat pe Mircea Geoană şi Crin Antonescu că "şi-au bătut joc destul" de interesele românilor, provocând căderea Guvernului pe care îl conduce, dar a apreciat că majoritatea parlamentară ar trebui să nu mai recurgă la "noi găselniţe" cu ocazia votului de investitură a noului cabinet Croitoru.
"Din punctul de vedere al PDL, (Guvernul Croitoru - n.r.) va trece. Sper însă să nu vedem din partea PSD şi PNL o amânare, o găselniţă pentru a-i favoriza pe Mircea Geoană şi Crin Antonescu în campania electorală. Prea mult oamenii ăştia şi-au pus interesele lor de partid şi interesele lor personale de campanie deasupra intereselor românilor. Cred că le ajunge domnilor Geoană şi Antonescu cât şi-au bătut joc de interesele românilor", a afirmat Boc.
El a reiterat că PSD a fost partidul ieşit de la guvernare ?lăsând ţara fără jumătate de Guvern?.
"Au dat jos un Guvern care era trecut prin Parlament, care să poată şi înainta bugetul şi respecta toate angajamentele internaţionale ale României", a subliniat Boc, adăugând că "echipa de consultanţi americani ai PSD" l-a sfătuit pe Geoană să iasă de la guvernare "ca să-şi mărească şansele în campania pentru alegerile prezidenţiale".
Întrebat dacă numai liderii PSD şi PNL "şi-au bătut joc", iar cei ai PDL nu au greşit niciodată, Emil Boc a răspuns: "Nu. Niciodată. Nu noi am plecat de la guvernare".
La insistenţele presei, Boc a întărit această teză: "Nu. Din punctul meu de vedere, n-au greşit. Am avut grijă ca un Guvern să fie stabil. Cei care au plecat de la guvernare şi au dat jos un Guvern trebuie să răspundă" a conchis premierul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close