Antena 3 CNN Politică Bucureşti vs Hollywood: Vasile Blaga, sosia lui Jack Nicholson?! (FOTO)

Bucureşti vs Hollywood: Vasile Blaga, sosia lui Jack Nicholson?! (FOTO)

Bucureşti vs Hollywood: Vasile Blaga, sosia lui Jack Nicholson?! <font color=red>(FOTO)</font>
09 Iun 2008   •   11:25

În cursa pentru Primăria Capitalei s-a vorbit mereu despre scenarii, unele chiar demne de Hollywood. De la ieşirea din PSD şi depunerea candidaturii independente pentru Primăria Municipiului Bucureşti, până la soluţiile fanteziste de rezolvare a problemei traficului în Capitală, Sorin Oprescu a fost suspectat în toată campania electorală de către contracandidaţii săi că este totodată regizor, scenarist şi actor în toată această afacere.

Puţini l-au confundat însă pe Oprescu cu un actor de la Hollywood. Nu la fel se poate spune şi despre Vasile Blaga, principalul contracandidat la Primăria Capitalei, care pare a fi sosia unui celebru actor american. Jurnalistul Cristian Şuţu a publicat pe blogul său personal fotografii în paralel cu candidatul PD-L, Vasile Blaga, şi actorul Jack Nicholson, sub titlul ?Găsiţi asemănările?.



Jurnalistul aminteşte totodată că acesta nu este primul experiment, el provocând cititorii blogului în septembrie 2007 să găsească asemănările dintre Viorel Hrebenciuc şi Larry Hagman ? binecunoscutul J.R. din serialul de televiziune ?Dallas?.



Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când vine căldura și scăpăm de ploi
x close