Antena 3 CNN Politică C.V. Tudor avertizează: Sunt înarmat şi eu şi gărzile mele

C.V. Tudor avertizează: Sunt înarmat şi eu şi gărzile mele

C.V. Tudor avertizează: Sunt înarmat şi eu şi gărzile mele
14 Apr 2008   •   19:41

Corneliu Vadim Tudor a avertizat luni, în plenul Senatului, că el şi gărzile sale sunt înarmaţi. Preşedintele PRM a lansat acest "ultim avertisment" către politicieni, ziarişti şi serviciile secrete în urma incidentului pe care l-a avut vineri seara cu o echipă de jurnalişti, la Restaurantul "Casa Gorjeană".

Conform declaraţiilor făcute luni de liderul PRM, incidentul de la sfârşitul săptămânii a fost "un plan de discreditare" a sa, pus la cale de "Dumitru Puzdrea, Daniela Buruiană, Dragoş Dimitriu şi un senator pripăşit la PNL".

"Aici, de la microfonul Senatului României, îi avertizez pe politicieni şi pe ziarişti şi pe cei de la serviciile secrete, implicaţi în aşa ceva, că ştiu să mă apăr. Sunt înarmat şi eu şi gărzile mele, conform legilor în vigoare, şi la primul atac de genul acesta va ieşi rău pentru cei care cred că pot închide gura unui luptător pentru libertate", a spus Vadim Tudor.

"Lansez un ultim avertisment pe care vi-l dau vouă, unii chiar în această sală", a continuat acesta în plenul Senatului. Corneliu Vadim Tudor a ţinut să menţioneze pe holul Senatului, pentru "echipele de hingheri de presă", că este mai bine să fie considerat violent decât un "papă lapte".

"Decât să spună lumea că sunt un papă-lapte, mai bine să spună că sunt violent", a spus Vadim Tudor. Liderul PRM a explicat totuşi că, cu toate că este înarmat, nu poată armele la el. Printre armele din posesia lui se află o armă de vânătoare, înregistrată legal, şi un pistol, pe care nu l-a folosit niciodată "dar la nevoie îmi apăr copiii".

Preşedintele PRM a depus o plângere pentru încălcarea dreptului la propria imagine şi viaţă privată, vineri seară, la secţia 17 de poliţie din Capitală. Plângerea a fost făcută împotriva a doi jurnalişti de la cotidianul Click care îl fotografiau în timp ce acesta se afla într-un restaurant.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close