Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: Ar fi bine să nu mai fie binomul, dar ce ne facem dacă ne trezim cu un triunghi sau patrulater?

Călin Popescu Tăriceanu: Ar fi bine să nu mai fie binomul, dar ce ne facem dacă ne trezim cu un triunghi sau patrulater?

Călin Popescu Tăriceanu: Ar fi bine să nu mai fie binomul, dar ce ne facem dacă ne trezim cu un triunghi sau patrulater?
16 Aug 2016   •   20:15

Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, consideră ca declarațiile lui Liviu Dragnea privind dispariția binomului SRI-DNA erau ironice.

”Eu interpretez altfel ce a spus Liviu Dragnea. Ar fi bine să nu mai fie binomul, dar ce ne facem dacă ne trezim cu un triunghi sau patrulater? În acest triunghi incluzându-l pe președintele Iohannis. Băsescu vorbește de un patrulater, cu Înalta Curte de Casație și Justiție. Rămâne să ridic problema dacă nu suntem în fața unei situații și mai grave de atât” spune Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului a denunțat ingerințele instituțiilor de forță în viața politică.

”Deciziile se iau în altă parte, în structuri care nu au legitimitate. Vedem că multe sunt luate printr-o colaborare între instituții de forță, care fac justiție selectivă, care fac telejustiție. Instituțiile de forță sunt în eneral serviciile secrete, serviciile de procuratură, care intră în jocurile politice. Există o anumită elită a societății care este vizată” a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close