Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: "Cei care aveau anumite griji să știe că astăzi omorâm complet Ordonanța 13"

Călin Popescu Tăriceanu: "Cei care aveau anumite griji să știe că astăzi omorâm complet Ordonanța 13"

Călin Popescu Tăriceanu: "Cei care aveau anumite griji să știe că astăzi omorâm complet Ordonanța 13"
20 Feb 2017   •   14:28

Biroul permanent al Senatului a aprobat, luni, suplimentarea ordinii de zi a plenului cu proiectul de lege pentru respingerea OUG 13/2017, a anunţat preşedintele Camerei superioare a Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Principalul punct care cred că este de interes public major a fost legat de propunerea care a fost făcută pentru a suplimenta ordinea de zi (a plenului Senatului - n.r.) de astăzi, având în vedere că s-a redactat raportul de către Comisia juridică, cu proiectul de lege de respingere a OUG 13. Aşadar, cei care aveau anumite griji că, după abrogare, ordonanţa mai mişcă încă, astăzi o omorâm complet, ca să fie aşa ... foarte clar, pe înţelesul tuturor. Cu toate că era moartă, unii cred că acest lucru e necesar. Prin urmare, ordinea de zi a fost modificată şi în plen veţi asista la adoptarea proiectului de lege de respingere a OUG", a declarat Tăriceanu, la finalul şedinţei conducerii Senatului.

Comisia juridică a întocmit, luni, în unanimitate, un raport de admitere cu două amendamente privind proiectul de lege referitor la OUG 13/2017, abrogată prin OUG 14/2017, modificându-se atât titlul, cât şi articolul unic al proiectului în sensul respingerii actului normativ.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close