Antena 3 CNN Politică Candidatul din clipul electoral "Hai să facem Baia Mare!" se retrage din politică

Candidatul din clipul electoral "Hai să facem Baia Mare!" se retrage din politică

Candidatul din clipul electoral "Hai să facem Baia Mare!" se retrage din politică
01 Iul 2008   •   17:27

Baia Mare este sortită să rămână ?Mică?. Unul dintre liderii locali PDL ?marcanţi? - Corin Cerecheş, şi-a dat demisia din partid şi a anunţat că se va retrage din viaţa politică. Cerecheş a devenit cunoscut în campania electorală, când s-a luptat să obţină fotoliul primăriei Baia Mare. Iar arma pe care a folosit-o a fost un clip electoral de ?mare fineţe?. Sub numele ?Hai să facem Baia Mare?, spotul prezenta un băieţel plinuţ, nemulţumit de cada din apartament. Baia era prea mică pentru el. Soluţia avea să o găsească la candidatul democrat-liberal la primărie, care îi arată o piscină. Cherecheş era aşadar salvatorul, cel căruia copilul îi cere ?Hai să facem Baia Mare!?

Nu a mai apucat să-şi înfăptuiască marele vis, pentru că primăria municipiului a fost câştigată de contracandidatul său liberal Cristian Anghel. Acum, Corin Cerecheş se retrage total din politică, deşi decizia îl face să treacă printr-un moment extrem de dificil, după cum mărturiseşte. ?Sigur că emoţional îmi este greu, raţional am luat o decizie de a face un pas în spate şi de a răspunde unei provocări importante pentru viitorul meu în viaţă. O provocare care, de fapt, nu mă va lăsa pe viitor să am nicio haină politică?, a explicat el, citat de Mediafax.

"HAI SĂ FACEM BAIA MARE!"


Cel care plănuia să facă Baia Mare s-a retras însă discret, fără a-şi anunţa planurile pe care le va urmări de acum înainte. ?Să nu cumva să credeţi că a fost doar aşa, o stare de manifestare teatrală, a fost o chestie, vă spun, care a fost între cele două stări: emoţională şi raţională?, a declarat el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close