Antena 3 CNN Politică Care este candidatul PSD la Primăria Capitalei? Marian Vanghelie!

Care este candidatul PSD la Primăria Capitalei? Marian Vanghelie!

Care este candidatul PSD la Primăria Capitalei? <font color=red>Marian Vanghelie!</font>
20 Mar 2008   •   11:33

PSD şi-a desemnat candidatul la Primăria Capitalei. este vorba de actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie. Joi, Marian Vanghelie s-a întâlnit cu Miron Mitrea, coordonatorul de campanie al social-democraţilor, Titus Corlăţean, secretarul general al partidului şi Mircea Geoană, preşedintele partidului. În urma discuţiilor, s-a stabilit că Vanghelie va reprezenta PSD în bătălia pentru fotoliul de primar general la Bucureşti. Printre ceilalţi posibili candidaţi PSD a mai fost vehiculat şi numele lui Sorin Oprescu, dar până la urmă partidul a optat pentru actualul primar al sectorului 5.

Mircea Geoană a declarat după anunţarea candidaturii pentru Bucureşti că "Marian Vanghelie este sprijinit de mine şi de organizaţie. Cred că este o propunere combativă şi de succes". Referitor la o eventuală candidatură ca independent al lui Sorin oprescu, Geoană a spus că "acesta este riscul lui, noi îl sprijinim pe Vanghelie".

Tot joi s-au desemnat şi candidaturile primăriilor de sectoare. La sectorul 1, va candida Dan Tudorache, la sectorul 4, Vasile Mihalache, iar la sectoul 2 Neculai Onţan. Celelalte candidaturi de sectoare sunt încă în dezbatere.

Într-o conferinţă de presă, Marian Vanghelie a declarat că este convins de victoria de la Capitală şi că "nici partidul nu îl poate opri" să îşi pună în aplicare planurile..

"Sun sigur că voi câştiga", a concluzionat Vanghelie.

Vanghelie spune că îl va susţine pe Oprescu în toate demersurile sale. Actualul primar al sectorului 5 crede că Oprescu ar fi potrivit ca ministru al Sănătăţii.

VEDEŢI AICI DECLARAŢIA LUI MARIAN VANGHELIE:

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close