Antena 3 Politică Carmen Avram, la mitingul PSD de la Galați: "Am ajuns să trăim într-o țară inundată în ură și minciună. Ei vor ca voi să vă temeți și să vă poată stăpâni"

Carmen Avram, la mitingul PSD de la Galați: "Am ajuns să trăim într-o țară inundată în ură și minciună. Ei vor ca voi să vă temeți și să vă poată stăpâni"

11 Mai 2019   •   11:48
Carmen Avram, la mitingul PSD de la Galați: "Am ajuns să trăim într-o țară inundată în ură și minciună. Ei vor ca voi să vă temeți și să vă poată stăpâni"

Eurocandidata PSD la alegerile parlamentare Carmen Avram le-a făcut o promisiune participanților la mitingul social-democraților de la Galați și milioanelor de români: "Niciodată nu vom face rău României!''

„Mă bucur să vă văd și azi aș vrea să vă vorbesc despre adevăr, acel adevăr pe care unii ați vrea să nu-l aflați pentru a putea să trăiți în minciuna. Am ajuns să trăim într-o țară în care lideri cu pretenții încalcă legi și vor să ne aducă pe toți la nivelul lor mic pentru a ne putea stăpâni. Am ajuns să trăim într-o țară inundată în ură și minciună. Ei vor ca voi să vă temeți și să vă poată stăpâni. Am ajuns să credem că România e mică și nesemnificativă. Adevărul e că România nu e mică, nu e neimportantă, România e pe locul 7 ca mărime în Uniunea Europeană. Nu suntem mici, nu suntem neimportanți. Adevărul e că această țară începe să o ducă din ce în ce mai bine. Profesorii și doctorii au azi salariul pe care îl merită. Fermierii încep să vadă rodul muncii lor. Fiecare producător a primit facilități fiscale ca să țină piept competiției. România merită mai mult pentru că suntem mari și buni, suntem frumoși și să nu credeți niciodată altceva despre voi. Acest adevăr trebuie să îl luați cu voi în fiecare zi. Să vă gândiți că sunteți mari și importanți. Suntem doar o parte din echipa care va pleca la Parlamentul European. Niciodată membrii acestui partid nu vor ridica mâna asupra cetățenilor. Niciodată nu vom face rău României”. 

Zeci de mii de susținători au participat sâmbătă la mitingul PSD de la Galați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close