Antena 3 CNN Politică Avem documentul! Senatorul Cătălin Boboc, racordat ilegal la curent

Avem documentul! Senatorul Cătălin Boboc, racordat ilegal la curent

Antena 3 CNN a prezentat o notă de constatare în care se precizează că, la adresa proprietății fostului senator Cătălin Boboc, nu au fost găsite nici BMPT-ul, nici contorul pentru energie electrică.

Avem documentul! Senatorul Cătălin Boboc, racordat ilegal la curent
Sursa foto: agerpres / antena 3
de Laura Dinu    |    05 Oct 2022   •   12:13

”În urma verificării instalației de alimentare și măsurare a energiei electrice din strada ***, localitatea Brăila, s-au constatat următoarele: 

La verificarea în baza de date a companiei - nu există - nu are contract de furnizare a energiei electrice, energia electrică nu este facturată. Nu s-a găsit nici BMPT-ul, nici contorul”, se arată în procesul verbal.  

Surse Antena 3 spun că deja există o cerere făcută de deputatul Cătălin Boboc către distribuitorul de energie electrică, în care acesta cere dovezi cu privire la contractul de energie, dacă acesta a fost reziliat și în ce condiții, ținând cont de faptul că domnia sa susține că nu a fost niciodată înștiințat de rezilierea acestui contract.  

”Este o știre apărută pe surse în presa locală. Nu m-a întrebat nimeni nimic, nu are legătură cu mine, nu m-a acuzat nimeni de nimic și vă spun sincer că nici nu ar avea de ce atât timp cât sunt în regulă din acest punct de vedere al facturilor, contractelor și așa mai departe.  

Pe strada aceea, într-adevăr, am o locuință, unde locuiește mama mea. Dar asta nu înseamnă nimic”, declara Cătălin Boboc în urmă cu o zi, la Antena 3.  

Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL: "Voi reveni cu toate explicațiile pentru a-mi demonstra nevinovăția" 

Fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, acuzat că a branșat ilegal la reţeaua de electricitate un imobil din Brăila, şi-a anunţat demisia din PNL.

"Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal.

Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse.

Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației.

Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția.

Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi", a scris Cătălin Boboc pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Cătălin Boboc
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close